divendres, 26 de setembre del 2014

Agraïments després de 5 edicions de les Històries Universitàries

Ja hem iniciat un nou curs universitari i, amb ell, tots els projectes que l'envolten. Les "Històries Universitàries a pèl" n'és un d'ells.
Després de les 5 edicions ja viscudes, tinc la necessitat de fer alguns agraïments al seu voltant.

Gràcies Gerard: amic, company, geni i futur mestre de molts transformadors del món. És un privilegi cocrear coses amb tu, Gerard. I no dubtis que seguirem fent-ho. No hi ha distància ni temps entre dos grans amics. T'estimo coach


Imatge que per mi representa la paraula AMISTAT
Foto: Jordi Molet (SAV UVic)

Gràcies Històries: seguiu essent èxit de convocatòria, de contingut i de suport per part de la nostra universitat. Heu demostrat que les experiències de les persones de la nostra comunitat universitària interessen i que en podem treure grans aprenentatges i diversió. I personalment m'heu permès créixer i conèixer grans persones.

Gràcies Xavi: amic i mestre. T'has implicat amb les Històries, has cregut i has crescut amb elles i amb 2 dels teus deixebles com som en Gerard i jo. 




Gràcies historiadors: les vostres històries ens han aportat valors, aprenentatges i diversió. Gràcies Pau, Josep Lluís, Santi, Jordi, Albert, Albert, Anna, Sheila, Xavi, Ignasi, Albert, Carles, Llorenç, Jesús, Sam i Eudald.

Participants a la 1ª edició de les HUVic
Participants a la 2ª edició de les HUVic

Participants a la 3ª edició de les HUVic
Foto: Jordi Molet (SAV UVic)
Participants a la 4ª edició de les HUVic
Foto: Jordi Molet (SAV UVic)
Participants a la 5ª i darrera edició de les HUVic
Foto: Jordi Molet (SAV UVic)



Gràcies Montse, Elisabet, Maria i Roser per creure en el projecte, recolzar-lo i coorganitzar-lo amb en Gerard i jo. Gràcies Eudald pel disseny del cartell, per la difusió de l'esdeveniment i per la teva energia. Gràcies Fem UVic.

Gràcies Jordi i al Servei d'Audiovisuals, a l'Oficina de Gestió Cultural i al Canal UVic per la promoció i difusió de les Històries.

Gràcies Xevi per la teva brillant col·laboració en la creació dels videos promocionals.

Gràcies comunitat universitària de la UVic, que està plena de professionals/alumnes que hi treballen/estudien i alhora l'aprecien. El que passa a les històries n'és un exemple.

Gràcies City Arms de Vic i a la seva gent (Miriam, Conrad i Xavi) que ens permeten realitzar-hi les Històries.




Gràcies espectadors. Els autèntics protagonistes de les futures i excepcionalment quotidiànes Històries a la Universitat de Vic

Foto: Jordi Molet


Llarga vida a les Històries!!



Si vols saber més sobre les Històries, clíca aquí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada