dissabte, 18 d’abril del 2015

7es HISTÒRIES UNIVERSITÀRIES A PÈL (HUVIC)

       
Cartell 7ª edició (elaboració
Eudald Sellarès i SACU UVic)



La 7ª  edició de les Històries Universitàries a pèl tindrà lloc el dimarts 19 de maig al City Arms de Vic a les 22:30. Aquestes seran possibles novament gràcies a la gran feina del meu amic Gerard Jaumandreu (tot i la distància) i a la col·laboració del SACU (Servei d'Atenció a la Comunitat Universitària) de la UVic.

Un dels historiadors de la 7ª edició serà en JORDI MOLAS i CASTELLS.
En Jordi és diplomat en Magisteri d’Educació Primària per la Universitat de Vic i des de fa 15 anys exerceix de professor col·laborador amb la UVic fent classes als graus d’Infermeria, Fisioteràpia, Educació Social i Teràpia Ocupacional, entre d’altres.
Actualment és el coordinador del Servei de Voluntariat de l’Associació St. Tomàs. També ha estat tècnic en integració social de persones discapacitades a l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), durant 9 anys, entitat de la qual en va ser President dos anys. Per altra banda fa de conferenciant i articulista en diferents àmbits relacionats amb la seva experiència vital. 
És el protagonista de “Els anys guanyats on es mostra la seva història de superació personal i la llarga travessa compartida amb els familiars i amics d’infantesa. Un elogi a l’amor i a l’amistat.

En Jordi serà un
dels historiadors
En Gerard, a part d'organitzador,
també serà historiador

L'altre historiador serà en GERARD JAUMANDREU i RAMIA , que també és organitzador de les Històries.
En Gerard és graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Vic i entrenador de bàsquet. El passat octubre va marxar al Nepal com a voluntari de la ONG SFTW (Sport For The World) per fer d’entrenador de bàsquet a escoles de Katmandú.
Al llarg d’aquests mesos ha escrit articles i gravat videotweets al seu bloc timetosharge  per transmetre les seves vivències i experiències. Acaba d'arribar del Nepal, on es trobava col·laborant en tot el que és possible després del terratrèmol viscut.



En Xavi Garcia de nou amb les Històries
En Xavier Garcia seguirà present a les Històries per conversar amb els historiadors. En Xavi és professor dels Màsters d'Entrenament Esportiu en Etapes de Formació i de Sport Management de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic.  També col·labora en algunes assignatures del grau de CAFE. En Xavi és coach, cofundador de TransFormación Deportiva i entrenador de bàsquet. Participa a les Històries des de la primera edició.


El Servei d'Atenció a la Comunitat Universitària (SACU), amb la Montse, l'Eli i la Maria, col·laborarà de nou en l'organització i difusió. I en Jordi Molet de UMedia, el servei d'audiovisuals de la UVic, tornarà a enregistrar i a difondre tot el que passi a les Històries. Des d'aquí una vegada més el nostre agraïment. 

Amb l'Elisabet Fernández
i la Maria Bassas del SACU


Amb en Jordi Molet de UMedia, el servei d'audiovisuals de la UVic








Per saber-ho tot de les Històries pots anar a l'esdeveniment de facebookseguir al twitter el hastag #HUVic o seguir llegint aquest article.

Què són les històries universitàries?




Les Històries Universitàries és un esdeveniment que brinda l'oportunitat d'escoltar les experiències de persones relacionades amb la Universitat de Vic. Diferents "Historiadors" amb perspectives i situacions molt diferents (professors, alumnes, exalumnes, personal d'administració i serveis...) enriquiran la taverna The City Arms de Vic de vivències i anècdotes que en algun moment o altre ens faran reflexionar sobre nosaltres mateixos.
Avui en dia no som conscients del tresor ocult que signifiquen les històries personals de cadascú i en l'àmbit universitari passa exactament el mateix. Un ambient acollidor i un clima ideal són l'escenari idoni per reconèixer els valors, les qualitats i les virtuts que s'amaguen darrera les Històries UVIC dels nostres "Historiadors", que de ben segur ens faran aprendre alguna cosa.
I novament, l’edició del maig forma part dels actes de la Universitat d’Estiu de la UVic, mostra del suport que la universitat té en el projecte.
Amb l'única pretensió de compartir aquestes cròniques de gran valor us convidem a totes i tots a compartir una bona estona.

Organització: Gerard Jaumandreu i Dídac Herrero
Col·laboració: SACU (Serveri d’Atenció a la Comuniat Universitària) de la UVic
Agraïments: SAV (Servei d’Audiovisuals) de la UVic i City Arms de Vic

Pots consultar l'esdeveniment del Facebook d'aquesta edició


Quins són els valors que hi apareixen?



Altres enllaços d'aquest bloc:

Agraïments després de 5 edicions 
Valoració després de la 6a edición


Video complert de les edicions anteriors:
 edició (canal UVic)
3ª edició (canal UVic)
4ª edició (canal UVic)
5ª edició (youtube UVic)
6ª edició (youtube UVic)


Videos promocionals de totes les edicions

Notícies i entrevistes d'altres edicions:  
Noticia a l'Apunt de la UVic
Entrevista a l'Apunt de la UVic
Entrevista a l'UVica't  de la UVic 
Notícia al FemUVic de la UVic
- Notícia a El 9 Nou (18-11-13)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada